Agenda

Maandelijks borrel in café Havelaar!

Donderdag 30 maart is het eindelijk weer zo ver en gaan we borrelen in café Havelaar! Laat die tentamenstress even achter je en kom genieten van een lekker drankje!

Mare Nostrum borrel

Interstedelijke alumni-activiteit Romaanse talen

Op 4 april a.s. bundelen Mare Nostrum, Adelante, SVF Cercle en SV ¿Ouisí? hun krachten en organiseren samen de allereerste interstedelijke alumni-activiteit Romaanse talen. “Wat wil je eigenlijk later doen met je studie?” Dat is wat je hoort als je mensen vertelt dat je een Romaanse taal studeert. Misschien heb je al een duidelijk beeld, maar misschien heb je geen flauw idee. Na dit evenement ben jij in in ieder geval in staat om een (nog) duidelijk(er) antwoord op deze vraag te geven.

Alumni van de deelnemende verenigingen, de beste ervaringsdeskundigen die er zijn, zullen vertellen over hun carrière-verloop en hun tips met je delen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het gesprek met hen aan te gaan. De verschillende alumni zijn o.a. werkzaam in het onderwijs, in de uitgeverswereld en de vertaalsector.

Geniet van een informatieve avond met mede-studenten Romaanse talen en culturen uit het hele land, en krijg een duidelijker beeld van je eigen carrière(perspectief). Weet jij al precies wat je later wil doen? Geniet dan van de mogelijkheid om met studenten en alumni van Romaanse talen en culturen uit het hele land te netwerken.

NB m.b.t. de locatie: de deur van Drift 23 zit altijd dicht. Ingang via Drift 27 (de universiteitsbibliotheek). Loop langs de balie en ga door de eerste deuren rechts de tuin in. Het tweede gebouw rechts is Drift 23.

Interstedelijke alumni-activiteit.