FIS

Welkom op de pagina van het leukste blad van de Faculteit Geesteswetenschappen, FIS. Hier kun je op de hoogste blijven van de leukste artikelen, belangrijk nieuws, vacatures en wat we verder nog kunnen verzinnen. Lees gerust verder en klik wat rond. Veel leesplezier!

 

Vacatures

Het nieuwe blad van studievereniging Mare Nostrum, FIS, is altijd opzoek naar nieuwe redactieleden. Vind jij het leuk om de rest van je studiegenoten en de gehele universiteit op de hoogte te brengen van jouw artikelen? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een gezellige redactie en zo je cv mooi aan te vullen? Stuur dan je sollicitatie  fis.marenostrum@gmail.com. Niet-leden zijn ook altijd van harte welkom. Dus ken jij iemand in je omgeving waarbij deze functie perfect past? Laat hem of haar dan snel contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

 

Nieuws

Op donderdag 6 april vindt het allereerste redactie-uitje van de FIS plaats. Mocht je nog twijfelen of je de redactie wilt komen versterken, kom dan langs in café Karakter en strijd samen met onze redactieleden mee in de pubquiz. Je bent van harte welkom!

 

Online artikelen

 

Online edities

  • Editie 1 (februari 2017)
  • Editie 2 (april 2017)